Koncert zbora Osnovne glazbene škole pri OŠ "Ivan Goran Kovačić" i Belomanastirskog ansambla harmonika


Drugi od ukupno dvadeset glazbenih produkcija koje smo kao škola najavili za 2020. godinu povodom 20 godina rada osnovne glazbene škole u Đakovu održan je u petak 6. ožujka u 18:30 sati u dvorani Katoličko bogoslovnog fakulteta u Đakovu.
Riječ je o zanimljivom i  iznimno kvalitetnom koncertu zbora Osnovne glazbene škole pri OŠ „Ivan Goran Kovačić“ iz Đakova i gostiju, Belomanastirski ansambl harmonika, koji već treću godinu zaredom surađuju i zajedno u našem gradu održavaju ovakve događaje.
Program zbora je uvježbala Marijana Matijević, voditeljica zbora.
Ovim putem se zahvaljujemo Gradskoj knjižnici i čitaonici i Katoličko bogoslovnom fakultetu u Đakovu na suradnji i pomoći u radu naše glazbene škole.
Ovaj koncert je poslužio i kao odlična priprema zboru za predstojeće međunarodno natjecanje zborova koje će se održati u Požegi 21. ožujka 2020. na kojemu naš zbor redovito osvaja prve nagrade.
Svim sudionicima koncerta, učenicima, dirigentici, korepetitorici Matei Matić i Belomanastirskom ansamblu harmonika čestitke na odličnom muziciranju i promoviranju kulture u gradu Đakovu.

Tekst i foto: S. F.