OPET NAJBOLJI MEĐU TAMBURAŠIMA!

Na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Sonus Op. 8 koje se održavalo u Križevcima u organizaciji Glazbene škole „Alberta Štrige“ od 27. do 28. ožujka 2024. godine, tamburaši Osnovne glazbene škole pri OŠ „Ivan Goran Kovačić“ iz Đakova opet su ostvarili izvanredne rezultate.

Lucija Mikić, učenica 4. razreda OGŠ (učitelj: Darko Šunić) u disciplini BISERNICA 2. KATEGORIJA s 92,83 boda osvojila je I. nagradu i u ukupnom poretku bila natjecatelj s najviše bodova u svojoj kategoriji!!!

Marko Jakobović, učenik 5. razreda PO u Strizivojni (učitelj: Vladimir Čatić) u disciplini BISERNICA 3. KATEGORIJA s 98,83 boda osvojio je I. nagradu i u ukupnom poretku bio natjecatelj s najviše bodova u svojoj kategoriji!!!

Barbara Gunjević, učenica 5. razreda PO u Strizivojni (učitelj: Vladimir Čatić) u disciplini BISERNICA 3. KATEGORIJA s 91,00 bodova osvojila je I. nagradu.

Luka Filer, učenik 4. razreda OGŠ (učitelj: Tomislav Radičević) u disciplini BRAČ 2. KATEGORIJA s 94,00 bodova osvojio je I. nagradu i u ukupnom poretku bio natjecatelj s najviše bodova u svojoj kategoriji!!!

Tena Hac, učenica 6. razreda OGŠ (učitelj: Tomislav Radičević) u disciplini BRAČ 3. KATEGORIJA s 92,00 boda osvojila je I. nagradu.

Što reći? Pet učenika osvojilo je 5 prvih nagrada od kojih troje ima najviše bodova u svojoj kategoriji!!!

Čestitke učenicima, učiteljima, roditeljima i korepetitorici Matei Matić!!!
Tekst: S. F.