KONCERT POD MASKAMA

Vojnik, kuhar i doktor izvode glazbena djela, faraon i kauboj nastupaju zajedno s njima, a program vodi sveučilišni profesor... Sve je moguće na Koncertu pod maskama! 
U veseloj i srdačnoj atmosferi započeli smo s proslavom dvadeset godina rada Osnovne glazbene škole pri OŠ "Ivan Goran Kovačić" čiji su djelatnici osmislili mnoštvo događaja u 2020. g. kojima će predstaviti svoj dugogodišnji rad. Svi događaji bit će organizirani upravo u gradu Đakovu. Ovo je bio tek prvi od dvadeset planiranih događaja koji se simbolično održao na dvadeseti dan drugog mjeseca. 
Na koncertu su nastupili najmlađi učenici glazbene škole, od 1. - 3. razreda, ali i oni koji će se u subotu 22.2.2020. natjecati na međunarodnom natjecanju osnovnih škola "Mladi Padovec", a to su: Tena Hac 2.r. (brač), Petar Vlajčić, 3.r. (bisernica) i Ivan Cigić, 4.r. (klavir). 
Učenici su bili zaista maštoviti u izboru maski, a njihovi profesori Martina Golubović, Agneza Hegy, Matea Matić, Brigita Menrat, Darko Šunić, Tomislav Radičević i Maja Varga su ih na kraju koncerta počastili krafnama. 

Tekst: Maja Varga, prof.
Objavio: Sandro Funarić, prof.