Slušaj glazbu moga srca

Udruga Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa  još najmanje oko 500 djece s prirođenom srčanom greškom i drugim srčanim bolestima.
Mladi  glazbenici diljem Slavonije zasvirat će na isti dan u isti sat za mala hrabra srca na koncertima pod zajedničkim nazivom „Slušaj glazbu moga srca“. Glazbom želimo probuditi svijest u našoj zajednici o postojanju djece sa srčanim bolestima, na sve tegobe koje pritom prolaze djeca i roditelji, te na sav trud i stručnost liječnika i medicinskog osoblja u borbi za ove male srčane borce. Poruka zajedničkog koncerta nije usmjerena samo na skretanje pozornosti na javnozdravstveni problem djece sa prirođenim srčanim greškama, nego je i poruka da jedino zajedničkom snagom i dobrom voljom možemo u zajednici u kojoj živimo mijenjati stvari na dobrobit svih građana.
Pozivamo Vas na glazbeni koncert učenika Osnovne glazbene škole pri OŠ "Ivan Goran Kovačić" pod nazivom „Slušaj glazbu moga srca“ 07. veljače 2019. u 19 h u dvorani Florentini pokažite i svoja velika srca za naša mala srca.